Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Ida Lovisa Mattsson - 26 februari 2011 10:41

Jag är ingenting längre... Vet inte vad jag ska göra. Allt är ett rent helvete! Det känns som om djävulen har kommit för att ta mig...

Om ingen vill hjälpa mig, vad ska jag göra då? Ta mitt liv och vara feg? Sätta mig i mitt favorithörn och cutta mig?

Jag blir bara fegare och fegare varje dag. Det är ju tack vare dig som jag skadar mig själv.

Jag röker, cuttar mig och är allmänt olydig... Det finns så mycket jag skulle vilja säga dig.


Du vet att jag älskar dig... Varför kommer du inte tillbaka? Jag har förklarat allt för dig. Du är den finaste jag vet. Jag ger dig några dagar så du får tänka. För på ett sätt förstår jag varför du "hatar" mig. Men jag har sagt det så många gånger... Det var aldrig meningen. Jag har inte känslor för någon annan än dig. Du är den kille jag älskar, du är den enda. Jag kan inte gå ett steg utan dig i mitt liv.


Allt kretsar kring dig. Du är den som får mig le. Snälla du jag orkar inte med det här, jag släpper mina vingar och flyger till min värld... Låt mig ta mig iväg och slippa det här, jag orkar inte längre snälla ta mig härifrån. Vill sväva som fågel, fri bland moln.


Tiden kommer väl, men orkar jag vänta? Jag hoppas det, för jag vill inte släppa dig. Du är den jag vill ha och jag ger fanimej inte upp. Jag har förlorat dig en gång, jag gör det INTE igen. Du är min och ingen annans.


Tänk hur många ärr du gett mig, hur mycket du har skadat mig... Men ändå så älskar jag dig. Du och jag, en kall vinterdag. Vi sitter och pratar och myser... UNDERBART.


Så snälla, jag ber dig... Ta mig tillbaka.


  

Av Ida Lovisa Mattsson - 26 februari 2011 00:37

Hej på er...


Jag har vart på Kabben idag med Lina, vi träffade Chrille (Pille) - som Lina sa. Jag hade kul faktiskt. Vi snackade med PH och det lättade lite från hjärtat faktiskt.


Hmm... Det har hänt lite de sista dagarna. Han har dumpat mig. Och allt är ett rent helvete!


     

Presentation


Välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 19 år som tagit studenten och är nu arbetssökande. Här på min blogg får ni läsa om mig och mitt liv och mycket mer! Lägg gärna en kommentar på bloggen.

Bloggar att läsa!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

vad tycker ni om min blogg?
 superbra
 bra
 sådär
 inte bra alls

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards