Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Ida Lovisa Mattsson - 27 februari 2011 12:25

Jag har försökt så mycket.


Jag har verkligen försökt få dig att förstå. Men du vill ju fanimej inte lyssna på mig längre. Du kan inte ge mig mer ärr än du redan gjort. Snart kommer jag väl vara helt jävla sick... Jag kan inte leva utan dig.


Jag kommer ihåg ditt leende, ditt skratt, dina ögon, dina kyssar... Och dina ord.

Du är en så underbar person. Du säger att du inte är romantisk och bra på något sätt.. Men hur fan vet du det egentligen? Du har ju inte vart ihop med dig själv. Jag har fått uppleva en känsla som jag aldrig gjort förut. Du är den jag älskar och vill leva med.

Om du inte förstår det så vet jag inte vad jag ska göra. Jag kan seriöst inte leva utan dig min prins. När jag tvekade fick jag styrkan ifrån dig... Men nu är allt åt helvete.


Om jag bara kunde spola tillbaka tiden skulle jag ha gjort det. Jag vill alltid ha dig bredvid... Din värme sprids i hela min kropp. Jag vill se dig le igen...

Baby jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra... Jag kan se hur din själ lider. Du var säkert rädd över att vakna upp utan att ha mig. Jag har vart så kär i dig sedan jag såg dig första gången.


Jag vill seriöst ha dig. Jag vill äga dig... För du är bara min.


Presentation


Välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 19 år som tagit studenten och är nu arbetssökande. Här på min blogg får ni läsa om mig och mitt liv och mycket mer! Lägg gärna en kommentar på bloggen.

Bloggar att läsa!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

vad tycker ni om min blogg?
 superbra
 bra
 sådär
 inte bra alls

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards