Alla inlägg den 10 september 2011

Av Ida Lovisa Mattsson - 10 september 2011 20:51

Jag håller mej fast vid dej. Jag vet inte varför, men det bara är så. Det är väl för att du är så underbar... Men ju längre du stannar hos mej, ju mer kommer du bli sårad. Det är ditt egna val baby! Jag kan inte rå för vad jag känner... Mår inte bra av det här, men jag vill seriöst att det ska funka.


Men hur ska det gå till eftersom att vi bor typ 400 mil ifrån varandra om inte mer eller mindre? Ingenting kan förändra det förflutna... Jag önskar att man kunde det. För jag längtar så tillbaka till den tiden med dej... De känslorna vi gav varandra kommer aldrig glömmas.


Inget av det vi delat kommer glömmas, för jag vill inte glömma! Jag vill minnas allt med dej, du är så jävla underbar. När någon nämner dej vill jag börja gråta, varje gång jag ser dej i skolan vill jag slänga mej över dej. Det känns tomt utan dej...


Alla minnen vi har, t.ex när vi busade med dina bröder - det var så kul! Dom cyklade nästan på oss hela tiden... Och när vi lekte kurragömma med dom, haha! Dom hittade oss aldrig. Vi gömde oss på världens bästa plats, bara för vi två är bäst... Speciellt tillsammans.


Jag kommer ihåg när vi precis hade blivit tillsammans, när jag skrev till dej att vi kunde försöka. Du blev så glad... Sen när jag skulle hem till dej efter skolan en gång ensam, utan att du mötte mej. Jag var så nervös över att din mamma skulle vara hemma! Det var seriöst skitjobbigt att träffa din mamma. 


Och när vi låg i din säng och mös, samtidigt kollade vi på Simpsons, Family Guy, How I Met Your Mother, Scrubs m.m Jag saknar dej så grymt mycket! Mina känslor för dej har inte förändrats ett dugg. Jag är lika kär i dej som jag var första gången du kysste mej. Jag skulle göra allt för att få dej tillbaka!


Alla gånger vi sagt till varandra att vi älskar varandra... Jag vill höra dej säga det en gång till, vill säga det till dej öga mot öga så du fattar hur mycket jag faktiskt vill försöka igen. När du kollar på mej i skolan undrar jag bara: "Var det inte han som ville glömma?"


Jag fattar inte vad du egentligen vill. Varje gång jag ser dej le, blir jag ledsen. Det är mej du ska le åt, inte någon/något annan. Det är mej du ska krama, hålla om, kyssa... Det ska vara vi två!


Jag håller mej kvar vid vårt nu, då & föralltid.

Och jag hoppas att du alltid kommer minnas vårt datum.

För det kommer jag göra.


28/10-10 ~ nu, då & föralltid. ♥


   

Av Ida Lovisa Mattsson - 10 september 2011 18:18

I did not understand what I was doing ...
It was never supposed to happen!
And I want you to understand it.
It should be you and me now.
That you do not want me back ...
I know I have hurt you and so,
but I've never wanted to do it.
I never hurt you on purpose.
Honey, I can not live without you.
Stars shine for us two.
You have to come back ...
Otherwise, I will break down completely.
I regret the day I met you.
I regret everything that happened.
I regret that I even touched the bottle.

Please, baby, know that I love you.


 

Presentation


Välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 19 år som tagit studenten och är nu arbetssökande. Här på min blogg får ni läsa om mig och mitt liv och mycket mer! Lägg gärna en kommentar på bloggen.

Bloggar att läsa!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

vad tycker ni om min blogg?
 superbra
 bra
 sådär
 inte bra alls

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards